Átmeneti üzemzavar az Óbuda Kártyás fizetésben

Hírek
Közzétéve:

Az elmúlt időszakban számos bejelentés érkezett az Óbudai Parkolási Kft.- hez a parkoló automaták Óbuda Kártyás fizetési funkciójának hibáival kapcsolatban.  A probléma hátteréről és javításáról az alábbiak szerint tájékoztatjuk Önöket:

Az Óbuda Kártyát használók igénye alapján Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata egy új kényelmi funkció fejlesztése érdekében vállalkozási szerződést kötött az automaták üzemeltetését ellátó céggel.

A Vállalkozó a fejlesztés elkészítését és telepítését 2018. július 15-ére tesztekkel alátámasztottan készre jelentette, amely alapján az Óbudai Parkolási Kft. az új funkció éles bevezetésének napjaként 2018. augusztus 1-jét hirdette meg az autósoknak.

A lakosság számára hozzáférhető új funkció bevezetését követően szoftverhiba miatt alapvető működési rendellenességek merültek fel az automatákon, amelyek akadályozzák az Óbuda Kártya használatát. A megfelelő működés haladéktalan helyreállítása érdekében az Óbudai Parkolási Kft. több alkalommal is felszólította a vállalkozót a hibák kijavítására, majd ennek eredménytelensége miatt a szükséges jogi lépéseket is megtették vele szemben.

A hibamentes működés helyreállításáig kérjük, hogy meghiúsult Óbuda kártyás tranzakció esetén az Óbuda Kártyájukat a gépjármű szélvédőüvege mögött, jól látható helyen, szíveskedjenek elhelyezni. Az Óbuda Kártya használatával kapcsolatos további problémájuk esetén, kérjük forduljanak az Óbudai Parkolási Kft.- hez bizalommal a Társaság már ismert elérhetőségein.

A működési akadály elhárítását követően haladéktalanul tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket!

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság