Gyalogláskedvelők! Újra indult a Nordic Walking Klub

Hírek
Közzétéve:

A foglalkozások iránt egyre nagyobb az érdeklődés, és már egy stabil törzsközönség is kialakult a klubot látogatókból.
Az edzések helyszíne és időpontja változatlan maradt. A foglalkozásokat minden hét vasárnapján 10-től 11 óráig tartják. A részvétel a klub programjain ingyenes. A szükséges felszerelést, a nordic walking botokat biztosítják.
Gyülekező: az Óbudai Szabadidőpark Laborc utcai főbejáratánál. Helyszín: az Óbudai Szabadidőpark területe, 1037 Budapest Laborc utca 2. (Tel.: 388-9770; www.obudasport.hu; facebook.com/obudasport)
Az edzéseket családias légkör és jó hangulat jellemzi. Mindenki edzettségi fokának megfelelően, saját ritmusa szerint tud részt venni a foglalkozásokon. Alkalomról-alkalomra egyre inkább észrevehetőek a pozitív hatások, a „nordic walking-olók” jobban bírják a napi fizikai megterhelést, ízületeik mozgása is könnyebbé, lazábbá válik. Elősegíti ezt a bemelegítő és a levezető torna is. A csapat egyik állandó tagja például egy lábtörés utáni rehabilitációként választotta ezt a sportot, kiegészítő terápiaként. A foglalkozások már stabil, 13-15 résztvevője többsége nő, és mostanra ténylegesen klub-hangulat alakult ki. A sport kft. biztatja az urakat: ők is elkezdhetik!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság