Hírek a kerületi iskolákból

Hírek
Közzétéve:

A BME Pro Progressio Alapítványa a természettudomány, a műszaki és az informatika területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó középiskolákat, középiskolai tanárokat díjazott. Az elismerést, a Pro Progressio-díjat idén az Óbudai Árpád Gimnáziumnak is odaítélték.

Sikert értek el a Bárczi Géza Általános Iskola diákjai is: a BMSzC Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakgimnázium és Szakiskola által szervezett „Pocahontastól Hillary-ig” elnevezésű versenyen második helyezést értek el. 7. és 8. évfolyamos diákok mérték össze tudásukat az amerikai elnökök, a washingtoni nevezetességek és Pocahontas történetén alapuló kvíznél.

Tehetséggondozó szakkör és korrepetálás

Az eredményes szereplésben segít a tehetséggondozó szakkör az Óbudai Árpád Gimnáziumban. A matematikából elindított, ingyenes szakkörre az 5. osztályosokat várják. A foglalkozásokat csütörtökönként 14.30-tól 15.30 óráig tartják a gimnáziumban (Nagyszombat u. 19.) A szakkör munkájába az év közben is be lehet kapcsolódni, előzetes jelentkezés nincs. A szakkört Számadó László tartja.

Matematikából és magyarból tart a Thálész kör korrepetálást a Vörösvári úton. 4, 6, 8 osztályos középiskolai felvételi(k)re való felkészítés, próbatesztekhez hasonló feladatok gyakorlására és féljegyek javítására van lehetőség. Jelentkezés a 0620-946-2027-es telefonszámon vagy az www.obudamatek.hu elérhetőségen.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság