Január végéig várják a javaslatokat a sportdíjak odaítélésére

Hírek
Közzétéve:

Kérjük a tisztelt kerületi civil szervezeteket, valamint a sportegyesületeket, hogy az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által alapított „Óbuda Sportolója Díj”-ra szíveskedjenek javaslatot tenni.

  1. A díj évente két fő – egy női és egy férfi sportoló – részére adható. Az adományozás feltétele, hogy az abban részesítendő személy: olimpiai vagy paralimpiai programban szereplő sportágban kiemelkedő eredményt ért el, továbbá III. kerületi lakóhellyel rendelkezik, vagy a kerületben működő sportegyesület sportolója. A díjjal 150.000 forint pénzjutalom jár.

Továbbá kérjük a kerületi civil szervezeteket, sportegyesületeket, iskolákat, hogy az Óbuda- Békásmegyer Önkormányzata által alapított „Hidegkuti Nándor Emlékplakett”-re szóló jelölésre szíveskedjenek javaslatot tenni.

  1. Az Emlékplakett:

2/a. a kiemelkedő sporteredményt elősegítő; III. kerületi lakóhellyel rendelkező, vagy a kerületben működő sportegyesület vezetőjének, edzőjének; vagy

2/b. a kerület sportéletéért, hírnevéért tevékenykedő szakembernek adományozható. Az Emlékplakettel 500.000 forint pénzjutalom jár, melyben évente egy sportszakember részesülhet.

A javaslatokat 2017. január 31. (kedd) a titkarsag@obudasport.hu e-mail címen tehetik meg. A kitüntetéseket ünnepélyes keretek között Óbuda Napján adják át.

A díjakra írásbeli jelöléseket várunk, rövid esszék formájában az alábbi adatok megadásával!

Jelölt neve:
Jelölt elérhetőségei (lakcím, telefonszám, e-mail cím):
Jelölt sportága és egyesülete:
Jelölt legjobb sporteredményei a jelölés évében:
A jelölt rövid bemutatása:

Jelölő neve:
Jelölő elérhetőségei (lakcím, telefonszám, e-mail cím):
A jelölő III. kerületi civil szervezet, sportegyesület vagy iskola neve:

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Pénteken átadásra kerül a megújult Miklós téri játszótér

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Súlyos szennyezést mért a Greenpeace a Gázgyárnál

Hírek
Közzétéve:

Idén is lesz Óbudai Esport Bajnokság