Jótékonysági bál a Flóra Alapítvány javára

Hírek
Közzétéve:

Az eseményt szervező óbudai egyházak az adventi jótékonysági gyűjtés bevételét a Flóra Alapítványnak, és azon keresztül az Óbudán általuk foglalkoztatott értelmi fogyatékosok és autisták megsegítésére ajánlották fel.

A rendezvényt köszöntötte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Bús Balázs polgármester képviseletében dr. Gidófalvy Dénes főtanácsadó, aki beszédében a bálozás szép polgári hagyományát és a mai világ néhol hivalkodó és magamutogató, csak külsőségekre adó megjelenését állította szembe. Kiemelte a III. kerületi polgármester által gyakran idézett állítás igazságát, mely szerint az ember legfőbb szükséglete a többi ember társasága. Ezzel összefüggésben úgy fogalmazott, nincs jobb közösségteremtő kezdeményezés annál, mint amit a helyi közösségek hívnak életre a saját maguk boldogulására és örömére.

Sinkovits-Vitay András színművész egy népi átiratból vett újévi köszöntő áthangolásával kedveskedett az óbudai közösségeknek.

A táncos eseményen a kerületi plébániákról érkező családok és fiatalok találkozhattak egymással, ahol fiatal, tehetséges zenészek, különböző táncbemutatók és értékes nyereményeket tartogató tombola szórakoztatta a megjelenteket.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság