Köszönjük, Kevin!

Hírek
Közzétéve:

Sajnos nem mindenki viseli kellő türelemmel a békásmegyeri közösségi tér garanciális javítási munkálatait. A szeptember 16-i betonozást követően valaki megrongálta a frissen öntött felületet. A rongálás miatt újra fel kellett törni az új békásmegyeri közösségi tér katasztrófavédelmi útvonalának színes betonját, nagyfokú kellemetlenséget okozva ezzel a környéken élőknek, akiknek továbbra is kerülgetniük kell a kordonokat, és még egyszer tolerálniuk kell a javítással járó egyéb kellemetlenségeket.

koszonjuk-kevin

Az „ismeretlen elkövetők” a lezárt kordonok szétfeszítését követően összejárkálták a frissen öntött felületet, és neveket karcoltak a puha betonba.

Az újabb öntés szeptember 27-én 8 órától veszi kezdetét. Mivel ez már nem számít garanciális javításnak, az önkormányzat saját költségén állítja helyre az okozott károkat, melynek összege meghaladja a 350.000 forintot. Mivel a lábnyomokból és a feliratból következtetve nagy valószínűséggel egy felelőtlen gyerekcsínyről van szó, az önkormányzat nem tesz feljelentést. Mindazonáltal ezt az összeget más fejlesztésre is lehetett volna fordítani.

A munkálatok esetleges kellemetlenségeiért kérjük és előre is köszönjük valamennyiük türelmét és szíves megértését.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság