Zenél a Fő tér

Hírek
Közzétéve:

A szabadtéri koncertek és fesztiválok időszakában Óbuda szívében is számos zenei élménnyel gazdagodhatunk. Az Óbudai Nyár nagykoncertjei többek között olyan fellépőket tartogatnak, mint az Ausztriából idelátogató Fatima Spar & Freedom Fries világzenei együttes július 9-én, vagy a Csík Zenekar július 22-én – csak hogy néhány nagy nevet említsünk.

A Fő tér azonban a hétköznapokra is több kihagyhatatlan zenei csemegét kínál. Kéthetente csütörtökön az Esernyős Közösségi Tér teraszán merülhetünk el az élőzenei estek hangulatában. Június 30-án a 16 Húr Projekt örökzöldjei, július 14-én Flóra & Bálint Acoustic ének-gitár formációja, július 28-án Torres Dani triója, augusztus 11-én Elek István quartetje Hajdú Klára énekhangjával kiegészülve, augusztus 25-én pedig a Zrínyi Pop gasztro-swingjei kalauzolnak el minket a jazz világában.

zenel-a-foter

A tér közepén működő Gázlámpa Kioszk válogatott progresszív zenei kínálata teszik teljessé a szabadtéri terasz hangulatát, illetve időről időre Bölöni Endre Dix lemezgyűjtő jazz lemezei csendülnek fel a tér közepén.

Óbudai Nyár ony_newsletter_bannerAz Óbudai Nyár részletes programja a www.obudainyar.hu weboldalon, vagy a programsorozat hivatalos okostelefonos applikációján keresztül böngészhető. Az alkalmazás letölthető iOS és Android rendszerekre is.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság