70 éves a Pöttömház – A kerek évfordulót a gyermeknapi programokkal egybekötve ünnepelték az óvodában

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

Gyermekkacajban gazdag napot zártak május 25-én a Pöttömházban, vidám programok kíséretében ünnepelték meg az épület hetvenedik születésnapját. A Meseerdő Óvoda Váradi utcai telephelyének épülete 1953-ban  épült meg, majd 2016-ban komplex felújításon esett át, ennek köszönheti mai formáját.

Az egész napos játékos programsorozatot a gyermeknappal egybekötve szervezték meg, amelynek legfőbb szereplői természetesen a gyerekek voltak. Az óvoda dolgozói számos programmal kedveskedtek számukra: volt zene, tánc, Kismuzsika program, egész napos légvár, limonádé stand, hajfonás, csillámtetkó és sok-sok játék is. Délután megérkeztek a szülők, akik közösen tortázhattak a gyerekekkel és az óvoda dolgozóival együtt. Dr. Kiss László polgármester megköszönte a dolgozók elhivatott munkáját, akik nap mint nap tesznek a gyermekek szellemi, testi és lelki jólétéért.

A kerek évforduló alkalmából a tornaszobában egy kis kiállítás is szerveztek: régi pedagógiai gyűjtemények, játékok és fényképek idézték fel az elmúlt hetven év történetét. A rendezvényre nagy volt az érdeklődés, egészen koraestig zajlott az ünnepség. A születésnapon elhangzott az óvoda saját szerzeménye, a Meseerdő című dal is.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság