„A kerület kedvenc fagylaltozója 2023. szavazás nyertese” – Minden, amit a jelöltekről tudni kell (1. rész)

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

Ha nyár, akkor irány a fagyizó! Óbuda-Békásmegyer idén először hirdette meg „A kerület kedvenc fagylaltozója 2023” felhívását. A hagyományteremtő szándékkal meghirdetett verseny győztese az lesz, akire július folyamán a legtöbb szavazat érkezik. A kerületi lakosoknak pedig augusztusban – a melegre való tekintettel – egy-egy ajándék gombóc fagylalttal kedveskedünk majd a nyertes helyen.

Dr. Kiss László polgármester, Burján Ferenc alpolgármester, Turgonyi Dániel alpolgármester és Csongrádi János képviselő Óbuda-Békásmegyer fagylaltozóit felkeresve kiválasztották kedvenc ízüket, majd adták le szavazatukat a számukra legkedvesebb helyre.  Július 25-éig most ezt Ön is megteheti!

A SZAVAZÁS MENETE

Az adott fagylaltozóra szavazni az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül lehet, mindenképpen szükséges hozzá a letöltés és az arra való regisztráció. A felületre 18 évet betöltött személy tud regisztrálni, valamint szükséges hozzá egy e-mail cím, név és a pontos életkor megadása. A regisztráció után a felületen a „kérdőív”-re kattintva található meg az a szavazási felületet, amelyen ki lehet választani, melyikre jelöltre adjuk le voksunkat.

Az applikáció innen letölthető:   Androidra   IOS-re

A mostani cikkünkben két fagylaltozót mutatunk be, a következős cikkünkben folytatjuk a jelöltek bemutatását. 

Boróka Fagyizó

Címe: 1034 Budapest, Szentendrei út 13.
Nyitvatartás: márciustól-novemberig 10-20-ig

LEÍRÁS: „Több, mint százféle fagyit árulunk, főzött és hideg eljárással készült termékeink is vannak. Gyümölcs fagyijaink jellemzően tejmentesen készülnek,ezen kívül kínálatunkban megtalálhatóak gluténmentes és cukormentes fagylaltok is.

Sláger fagyijaink: zserbó, konyakmeggy, aranygaluska, francia krémes, mákos guba, pisztácia, gyümölcsrizs, Mango Sticky rice, camember sajt, fehércsokis málnatorta, Mozart, sárkánygyümölcs, citrom, mangó, eper, málna, citromos-mézes bodza, gyömbéres szeder, kajszibarack, turógombóc, almáspite.”

Cserfalvi Cukrászda

Címe: 1039 Budapest, Mátyás király út 18.
Nyitvatartás: H-Cs: 10-18 ; P-V: 10-19. (májustól szeptemberig árulnak fagylaltot)

LEÍRÁS: „Igazi, cukrászok által készített főzött fagylaltot árulunk, amelyet friss gyümölcsökből és magas minőségű hozzávalókból készítünk el, több évtizednyi tapasztalattal. Kínálatunkban kedves vendégeink megtalálhatják a klasszikus, laktózmentes és cukormentes változatokat is. Ezek közül is kiemelném a méltán híres gyümölcsös fagylaltjainkat és a verhetetlen Pisztácia fagylaltot.”

Hamarosan folytatjuk…

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság