Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

autista

Snoezelen relaxációs szobával gazdagodott az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ

2020-10-08 15:22:56
A Graphisoft Park Cégcsoport másfél millió forintos támogatásával valósult meg az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központban a Snoezelen szoba kialakítása, melynek hivatalos átadójára az intézmény 60. születésnapján, idén szeptemberben került sor.

Az autista gyermekek és felnőttek ellátása különleges figyelmet igényel a veszélyhelyzetben

2020-03-23 14:22:49
Az autizmusban érintett gyermekeink és társaink számára különösen ijesztő a hirtelen megváltozott élethelyzet. Megváltoztak a megszokott napi rutinok, megváltozott az emberek viselkedése, számos forrásból hallhatóak a különféle ijesztő hírek a koronavírusról, a megbetegedésekről, a járványról. Több szakmai szervezet összefogásából születtek azok a segítséget nyújtó, tájékoztató és támogató tartalmak, melyek az Autisták Országos Szövetségének weboldalán érhetőek el.

Megvásárolták egy autista fiatalember festményét

2016-02-25 08:00:17
A Fogyatékos emberek világnapjára szervezett pályázat egyik nyertes művébe szeretett bele egy látogató, és vásárolta meg a képet az alkotótól.

Adományozás értelmi fogyatékosok és autisták javára

2015-02-03 08:00:38
A segítő civil szervezet számára számottevő összeg gyűlt össze az előző évben, köszönhetően az önkormányzat felhívásának és közreműködésének.