Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Bridge to Benefits – Mesterkurzus felelős vállalkozásokért

Elstartolt a Bridge to Benefits Mesterkurzus – Nagyvállalatok és civilek együtt, felelősen

2022-04-07 11:26:46
Idén is elindult Bridge to Benefits workshopsorozat mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A vezető hazai nagyvállalatok és civil szervezetek összefogásával létrejött program célja, hogy gyakorlati képzéssel fejlessze a kkv szektorban a környezeti vagy társadalmi szempontból is hasznos, fenntartható üzleti tevékenységet.

Segítség a kkv szektor vállalkozóinak: pénteken még pályázhatnak a Bridge to Benefits mesterkurzusra

2022-03-03 18:05:05
A Bridge to Benefits képzéssorozat célja, hogy gyakorlati segítséget nyújtson a társadalmi felelősséget érző vállalkozásoknak üzleti és társadalmi missziójuk kiteljesítésében. A program keretében gyakorlatorientált megoldások elsajátítására van lehetőség nagyvállalatok és civil szervezetek egyidejű bevonásával.

Díjmentes, komplex oktatási programra várják kkv-k jelentkezését

2021-02-26 09:59:04
A civil szervezetek és vezető magyar cégek szakmai összefogásával létrejött díjmentes, komplex oktatási programhoz önkormányzatunk is csatlakozott. A Bridge to Benefits programba olyan agilis és a fenntarthatóság iránt elkötelezett forprofit és nonprofit kis- és középvállalkozásokat várnak, amelyek nyitottak a civil szervezetekkel és a nagyvállalatokkal való együttműködésre, és látják a kooperáció potenciális üzleti értékét.