Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Busi Zoltán intézményvezető

„A művészet összeköt” – Rehabilitációs központunk ellátottjai tavaszi gálán mutatták be műsorukat

2022-04-29 20:22:28
Hagyományosan tavaszi gála keretében mutatták be az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai produkcióikat két év kényszerű szünet után. Köszönjük, hogy elhozták nekünk a különböző előadó-művészeti ágakat felölelő műsorukat.

„Munkájukkal ők is hozzájárulnak jó hírnevünkhöz” – Március 21. a Down-szindróma világnapja

2022-03-20 22:53:24
Március 21. a Down-szindróma világnapja. A tavasz első napja, amely mindannyiunk figyelmét felhívja, hogy érdemes nyitottabbnak, elfogadóbbnak lennünk. Sokan bújnak felemás zokniba a sokszínűség jegyében, azt üzenve: mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalmunknak.

Videó: bemutatkozik rehabilitációs intézményünk támogató szolgálata

2022-03-01 13:26:47
Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ munkatársai kisfilmet készítettek, hogy bemutassák, milyen élethelyzetekben nyújtanak szakmai, egyúttal személyre szabott segítséget ellátottjaiknak.

Rehabilitációs központunk ellátottjai is készítettek adományokat adventi gyűjtésünkre

2021-12-14 18:20:30
Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai és munkatársai is csatlakoztak önkormányzatunk akciójához, és többek között saját készítésű adományokkal érkeztek Fő téri vásárunkba, mivel idén is fontosnak tartották, hogy hozzájáruljanak a nehéz helyzetben lévő harmadik kerületi családok ünnepléséhez. Hálásan köszönjük a szép ajándékokat!

A XI. Óbudai Rehab Atlétikai Kupán tíz csapat versenyzői mérték össze tudásukat, erejüket

2021-09-17 16:49:43
Immár 11. alkalommal rendezett az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ kerületünkben atlétikai kupát. Az idei sportversenyre további kilenc társintézmény ellátottjai fogadták el a meghívást.