Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

DWSR

DWSR Szerda – Csillaghegy vizei: áldás vagy átok?

2021-10-11 12:32:50
A Design Workshop a Rómaiért Műhely által szervezett DWSR Szerda sorozat keretében a Római-partot és a vele szervesen összefüggő környezetét érintő időszerű kérdésekkel foglalkoznak, törekedve a tárgyilagosságra és a szakmai igényességre. Október 13-án, szerdán este 6 órától a Csillaghegyi ártéri öblözet csapadékvíz-gazdálkodásáról beszélgetnek majd a Csillaghegyi Közösségi Házban.

Augusztus végén ismét DWSR konferencia "Sáfárkodás Római táji örökségünkkel" címmel

2021-08-13 12:39:02
2021. augusztus 24., 25. és 26-án, keddtől csütörtökig háromnapos konferenciát szervez a Design Workshop a Rómaiért Műhely a Római-part jövőjéről. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ma este ismét DWSR Szerda a vízparti fejlesztésekről és a Római-parti tájörökségről

2021-06-16 11:03:00
A Design Workshop a Rómaiért Műhely által szervezett DWSR SZERDA sorozat keretében a Római-partot érintő időszerű kérdésekkel foglalkoznak, segítve a folyamatok jó irányba haladását. Ma este 6 órától arra keresik a választ, hogy milyen kompromisszumokkal lehet a mai igényszintet kielégítő szolgáltatásokat elhelyezni a vízparton egy sokkal természetközelibb állapotába visszalépve.

DWSR szerda – Civil fórum a Római-part jövőjéről

2021-03-08 12:17:04
A Design Workshop Római civil szervezet programsorozatának online találkozóján vehettek részt az érdeklődők február végén. A Római-part sorsát érintő kérdések nemcsak a kerületieket, de minden budapestit foglalkoztatnak. A nagy múltú és roppant népszerű, sokszor sok vitát kiváltó partszakaszról a főváros római-parti közösségijövőkép-tervezése kapcsán beszélgettek a résztvevők.