Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

egészségügyi ellátás

Sikeresen lezárult az Egészséges Budapest Program keretében megvalósuló, több mint 200 millió forintos orvostechnológiai eszközbeszerzési projekt

2022-08-08 11:42:26
Az új eszközök már a mindennapi vizsgálatok és kezelések során segítik a kerületben élők színvonalasabb ellátását a Szent Margit Rendelőintézet két telephelyén, a Vörösvári úti és a Csobánka téri szakrendelőkben.

Gyermekszakrendelő a harmadik kerületben – Megkezdődtek a munkálatok!

2022-05-09 11:55:31
Elindult a Víziorgona utca 8. szám alatti önkormányzati épület fejlesztése, adta hírül Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő.

A gyermekszakellátás fejlesztése a harmadik kerületben – Hamarosan elindulhat a Víziorgona u. 8. egészségügyi célú fejlesztése

2022-04-20 09:17:11
Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint hamarosan elindulhat a harmadik kerületi, Víziorgona utca 8. szám alatti épület egészségügyi célú fejlesztése. A jelenleg látható tervek szerint az intézményben a gyermek-alapellátásokon kívül (háziorvos, fogorvos, védőnői szolgálat) térítéses és térítésmentes szakellátások is működnek majd gyermekek részére, többek között gasztroenterológia, szemészet, ortopédia, allergológia, pszichiátria.