Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Gy. Németh Erzsébet

A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő uszodája mától Székely Éva olimpiai bajnok úszó nevét viseli

2022-04-02 16:21:10
Már két éve nincs velünk az olimpiai és Európa-bajnok, többszörös magyar bajnok úszóklasszis, Székely Éva. Sportolói és emberi nagyságának köszönhetően neve beíródott a magyar sport aranykönyvébe, mától pedig gyermekkori álmodozásainak színhelye, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő uszodája viseli a nevét.

Ma délben megnyílt a FSZEK Békásmegyeri Könyvtára

2021-08-16 17:28:25
Ma délelőtt 11 órakor Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes asszony felavatta a megújult Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Békásmegyeri Könyvtárat. A vendégek között jelen volt Béres András, Óbuda-Békásmegyer kultúráért felelős alpolgármestere is.

Idén is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál, de a járványhelyzetre tekintettel online formában

2021-03-02 21:10:39
Húsvét után, április 9–18. között rendezi meg a Budapest Brand Zrt. a 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált (BTF), amely idén ingyenes lesz, és tíz napon át online formában jelentkezik. A szervezők ezekkel a színvonalas programokkal és kulturális eseményekkel segítenek a hónapok óta korlátozások között élők számára elviselni a bezártságot, egyben folytatják a felbecsülhetetlen értékű fővárosi fesztivál hagyományát.

Budapest turisztikai újranyitási csomaggal segíti a válságban lévő vendéglátóipart

2021-02-08 18:29:18
„Újranyitási csomagot” dolgozott ki a főváros a vendéglátásban és a turizmusban dolgozók számára. Ennek részleteit ma sajtótájékoztatón ismertették.