Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

jogsegély

Kérdése van? Segíthetünk? Augusztus 24-én újabb ingyenes jogsegély és gyermekjogi tanácsadás

2022-08-17 08:21:20
Számos kérdés felmerül Önben az óvoda-, iskolakezdés előtt? Szívesen megbeszélne szakemberekkel egy-egy bizonytalan esetet, furcsa helyzetet? Családi problémákkal, válással, láthatással, gyermekvédelemmel kapcsolatban fordulna szakértőkhöz? Segítünk. Jelentkezzen a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közös ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre. A következő alkalom: augusztus 24.

Ingyenes gyermekjogi és gyermekvédelmi e-mail-kurzus – A téma: a gyerekek online biztonsága

2022-08-01 10:08:35
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány együttműködésének keretében újra ingyenes e-mail-kurzus indul, amelyre minden érdeklődő feliratkozását várjuk (szülők, nagyszülők, gondviselők, gyerekekkel foglalkozó szakemberek).

Július 20-án, szerdán újabb ingyenes jogsegély és gyermekjogi tanácsadás

2022-07-18 14:36:41
Segíthetünk? Kérdésük van? Megvitatnának szakemberekkel is egy-egy kérdéses esetet? Ne feledjék: a bántalmazás minden formája megelőzhető. Jelentkezzenek a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közös ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre. A következő alkalom: július 20.

Folytatódik az ingyenes gyermekjogi tanácsadás és jogsegély a harmadik kerületben

2022-06-22 07:29:25
Folytatjuk a közös munkát: változatlanul várjuk jelentkezésüket a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közös ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre. A következő alkalom: július 20.

Továbbra is elérhető az ingyenes gyermekjogi tanácsadás és jogsegély – Várjuk jelentkezésüket!

2021-09-19 11:27:12
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal együttműködésben folytatja a harmadik kerületi gyermekvédelmi rendszer megerősítését célzó munkáját, az alapítvány munkatársainak ingyenes gyermekjogi tanácsadása és jogsegélye továbbra is működik, az alábbi dátumokra tudnak jelentkezi, ha kérdésük, problémájuk van, amelyet szakemberekkel szeretnének megosztani.