Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

jótékonysági koncert

Ukrajnáért és a békéért szól a dal – Koncert a háborúban elárvult gyermekek javára

2022-05-18 15:23:22
A magyar zenei élet legnevesebb előadói egy közös jótékonysági koncerten művészetükkel hitet tesznek a béke mellett. A szervezők a bevételét az ukrajnai háború alatt traumatizált, szüleiket elvesztő gyermekek megsegítésére fordítják. A Szeretet koncert 2022. május 22-én, a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

Világsztárok jótékonysági koncertjét közvetíti a Sziget vasárnap

2022-03-27 10:50:45
Több mint húsz európai ország összefogásával nemzetközi jótékonyságikoncert-maratont szerveznek Ukrajna megmentéséért. A #StopWar koncertet Varsóban rendezik vasárnap. A kezdeményezéshez Magyarországról a Sziget csapata is csatlakozott, oldalukon követhető lesz az esemény.

Karácsonyi jótékonysági hangverseny az Óbudai Társaskörben – Koncertre hívtuk idősklubjaink tagjait

2021-12-14 14:58:04
Az Óbudai Társaskör – Kiskorona7 kulturális intézmény munkáját támogató egyesület szervezésében és a Takarékbank támogatásával karácsonyi jótékonysági koncertre hívhattuk meg kerületünk időskorú lakóit. Idősklubjaink tagjai vettek részt a jó hangulatú hangversenyen vasárnap. Köszönjük a szép felajánlást!

Jótékonysági kóruskoncert Békásmegyeren – Gyermekek étkeztetési költségeihez járulhatunk hozzá

2021-10-04 13:25:04
A budakalászi Méhes Imre Kórus jótékonysági koncertjére várják az érdeklődőket október 6-án 19 órától a békásmegyeri Megbékélés Házában. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség iskoláiban tanuló gyermekek étkeztetési költségeihez járulhatnak hozzá a koncertlátogatók.