Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

konzultáció

Nemzeti konzultációt indít a kormány a nyitásról

2021-02-04 15:37:55
Orbán Viktor miniszterelnök ma a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó konferenciáján jelentette be, hogy a kormány a hónap közepén nemzeti konzultációt indít a nyitás kérdéseiről. Elmondta azt is, hogy jelenleg már a gazdaság újraindításán dolgoznak.

Egészségügyi konzultáció indul a gyermekellátásról

2019-03-01 12:06:45
Óbuda-Békásmegyer önkormányzata Örlős Endre Egészségügyi Programjának részeként a tavalyi évben lezajlott felnőtt háziorvosi és járóbeteg- szakellátásra vonatkozó konzultáció. Ebben az évben a kerület gyermek-egészségügyi problématérképet szeretnénk elkészíteni lakosaink véleménye, és észrevételei alapján. A konzultációs ívek és a gyűjtődobozok hétfőtől több helyszínen megtalálhatók, illetve a kérdőív online is kitölthető.

Indul a konzultáció Óbuda-Békásmegyer bölcsődéiről és óvodáiról

2018-10-17 08:10:17
Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatala döntés-előkészítő munkája során fórumot kíván teremteni arra, hogy az érintettek megismerhessék és befolyásolhassák a később megszülető döntéseket. Ezúttal a III. kerület bölcsődei és óvodai hálózatával kapcsolatban lesz lehetőség kitölteni a kérdőíveket az intézményekben.

Hogyan nézzen ki, milyen funkciói legyenek?

2017-08-29 10:10:30
Lakossági konzultációt indít Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Római-part arculatával, jövőbeni funkcióinak kialakításával kapcsolatosan. Mintegy 15 ezer ott élő polgár véleményét várja az önkormányzat szeptember végéig.

Közösen alakítható a magyar vízpolitika

2015-10-16 08:00:44
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság a Kvassay Jenő Terv néven összefoglalt nemzeti vízstratégia végleges változatának kidolgozására hívja az érintetteket és az érdeklődőket.