Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

közösségi szemétszedés

Ismét közösségi szemétszedésre várjuk a kerületieket!

2021-05-26 09:54:27
Kerületünk tisztasága valamennyiünk közös ügye, ezért önkormányzatunk időről időre közösségi szemétszedést szervez. A következő ilyen alkalmakra május 27-én, csütörtökön, valamint június 1-jén, kedden délelőtt diákok segítségével kerül sor. A munkálatokba bárki bekapcsolódhat, aki szeretne tenni a környezetéért!

Önkormányzatunk is hozzájárult a Föld napja alkalmából szervezett szemétszedéshez

2021-04-22 01:23:12
Április 10-én és 11-én civil összefogással szemétgyűjtést szerveztek az óbudai erdőkben. A tiszta, élhető környezet megteremtése mellett a szervezők célja a környezettudatos életmód népszerűsítése is volt.

Szemétszedés és takarítás már közösségi összefogással is

2020-10-12 13:05:57
Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének városüzemeltetési osztálya a „Takarítsuk meg az országot” kezdeményezés keretében 15 helyszínen számolta fel az illegális hulladék lerakókat, valamint közösségi összefogáson alapuló szemétszedést is szervezett. Emellett megkezdődött a virágágyások beültetése is árvácskákkal.

Játékos közösségi szemétszedés Óbuda-Békásmegyeren

2019-05-08 10:57:37
Április végén zárult Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének 'Messy' elnevezésű szemétszedő kampánya. Az akció célja az volt, hogy felhívják a lakosság figyelmét a környezetvédelem és a hulladék megfelelő kezelésének, szelektív gyűjtésének fontosságára, kerületünk természeti kincseinek védelmére és megóvására, valamint közterületeink rendjének és tisztaságának fenntartására.