Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbuda-Békásmegyer Szociális Szolgáltató Főosztály

Lakbérmódosításra való jogosultság – Segítség a bérlakásban élőknek

2021-03-24 13:19:14
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat fontos feladatának tartja, hogy a kerületben élő, nehéz helyzetben lévő emberek értesülhessenek azokról a támogatásokról, amelyek a rendelkezésükre állnak lakhatási helyzetük javítására. A lakástámogatásokkal kapcsolatos sorozatunk második részében az önkormányzati bérlakásban élőknek nyújtunk hasznos információkat.

Lakhatási támogatás – Segítség a nehéz helyzetben lévőknek

2021-03-23 16:21:58
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat fontos feladatának tartja, hogy a kerületben élő, nehéz helyzetben lévő emberek értesülhessenek azokról a támogatásokról, amelyek a rendelkezésükre állnak lakhatási helyzetük javítására. A következőkben a lakhatási támogatás igényléséről adunk tájékoztatást.

Idén nyáron is biztosított az ingyenes szünidei étkezés a szociálisan rászoruló gyermekek részére

2019-07-10 08:17:13
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata évek óta elkötelezett a gyermekek és gyermekes családok támogatásában, valamint a gyermekéhezés megelőzésében, ezért az iskolai szünetekben is biztosítja a rászoruló gyermekek étkeztetését.

Kábítószerügyi Egyeztető Fórum az érintett szervezetekkel

2018-04-24 20:08:50
A kerületi fórumon a szenvedélybetegek hozzátartozóinak nyújtható segítség lehetőségeit vitatták meg a résztvevők, valamint megismerhették az önkormányzat legújabb kiadványát a témában.