Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbudai KönyvMegállók

Három hét múlva kapjuk vissza a csillaghegyi KönyvMegállót

2021-01-22 09:43:21
Az Óbudai KönyvMegállók sorából ezúttal a csillaghegyit a közeli Tesco áruház felújítása miatt, ideiglenesen elszállították. Csupán három hétig kell nélkülöznünk azt. Addig is köszönjük mindenki türelmét, és ajánljuk figyelmükbe a többi kerületi KönyvMegállót.

Újabb KönyvMegálló és okospad a kerületben

2019-09-30 09:24:27
A Heltai Jenő térre telepített köztéri berendezésekkel a kerületben már 7 KönyvMegálló és 2 okospad várja az olvasni szerető és vágyó fiatal és az idősebb korosztályhoz tartozókat. A modern technológiát megjelenítő, találkozási pontok a közösségépítést támogatva környezetbarát módon kívánják népszerűsíteni az olvasáskultúrát.

Megújultak a könyvmegállók

2019-02-22 08:30:17
A Római téren, a San Marco utcában, a Mátyás király úton és a Csobánka téren 2019 januárjától a könyvmegállók új „ruhában” fogadják az olvasás, a könyvcsere iránt érdeklődőket. Az új látványvilág megvalósításával most már az összes könyvmegálló modern külsővel színesíti a kerületet, hirdetve hogy a hagyományos információhordozók, mint a könyv és a legújabb technológiai fejlesztések nem ellenfelei, hanem kiegészítői egymásnak.