Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

önkormányzati támogatások

Megjelent a Szociális iránytű – Elérhetőségek, támogatási formák, juttatások, hogy mindenkihez elérjen a segítség

2021-09-24 14:12:29
Hasznos és ingyenes tájékoztató kiadvány jelent meg a harmadik kerületi lakosoknak. A Szociális iránytűben minden fontos információt megtalálnak Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat szociális szolgáltatásairól, az elérhető támogatási formákról, valamint a kerületben működő civil szervezetekről, alapítványokról.

Karácsonyi segély, betegápolási díj, ösztöndíj – Önkormányzati támogatások a harmadik kerületieknek

2020-11-12 09:13:37
A korábbi, szokatlanul nehéz hónapok és a járvány nyomán elrendelt újbóli szigorító intézkedések miatt a közelgő ünnepek és az év vége nehéz helyzetben találhat családokat kerületünkben is. Összegyűjtöttük azokat a támogatásokat, amelyekkel Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatnak lehetősége van segíteni a rászoruló harmadik kerületi lakosoknak.

Mászókát, bábokat, színházbérletet kapnak az óbudai Mesevilág ovisok

2020-07-06 08:00:02
Udvari mászóka-komplexummal és fejlesztő bábjátékokkal lesz gazdagabb az Óbudai Mesevilág Óvoda az önkormányzat támogatásával. A projekt része annak a polgármesteri döntésnek, mely 21 kerületi óvodát segít pedagógiai programjának és infrastruktúrájának fejlesztéséhez pénzbeli támogatással.

Új ablakok, ajtók és fejlesztő játékok érkeznek az óbudai Gyermeksziget Montessori Óvodába

2020-06-23 11:44:11
Fejlesztő eszközökkel, új ablakokkal, ajtókkal és gyermekzuhanyzóval lesz gazdagabb az óbudai Gyermeksziget Montessori Óvoda az önkormányzat támogatásával. A program része annak a polgármesteri döntésnek, mely 21 kerületi óvodát segít pedagógiai programjának és infrastruktúrájának fejlesztésében pénzbeli támogatással.

A lakhatási költségek csökkentését szolgáló önkormányzati támogatásokról

2019-09-19 09:02:08
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a széles körű lakhatási támogatások biztosítására. A következő cikkben ezekről olvashat összefoglalót.