Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

online kérdőív

Töltse ki Ön is kérdőívünket, alkossuk meg együtt a kerület új környezetvédelmi programját

2021-12-07 14:12:23
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megújítja hat évre szóló Települési Környezetvédelmi Programját. A program elkészítéséhez nagy segítséget jelent a kerületiek véleménye, ezért kérjük, töltse ki Ön is a mellékelt kérdőívet!

Adjon Ön is visszajelzést a Szent Margit Rendelőintézet működéséről

2021-10-07 10:13:36
Kérdőíves elégedettségi felmérést indított a Szent Margit Rendelőintézet a páciensek körében azért, hogy a betegellátás színvonalát szükség esetén javítani tudják. Kérjük, töltse ki Ön is a kérdőívet.

Milyenek legyenek a Duna-partok Budapesten? - Mondja el Ön is a véleményét!

2021-05-10 17:22:22
A budapesti Duna-partok használatával, a hajózással és a kikötőkkel kapcsolatban a Fővárosi Önkormányzat kíváncsi a lakossági tapasztalatokra, problémákra és fejlesztési igényekre. Töltse ki Ön is az online kérdőívet!

Vegyen részt Ön is az Óbudai-sziget jövőjének alakításában!

2021-03-04 08:18:47
A Fővárosi Önkormányzat Budapest Zöldinfrastruktúra Fejlesztési és Fenntartási Akciótervében kiemelt helyet szán az egyedi természeti és történeti értékekkel bíró Óbudai-szigetnek. A készülő tanulmányok és szakértői elemzések mellett ezért most a szélesebb közvéleményt is bevonják a tervezésbe egy online kérdőív segítségével, hiszen különösen fontos a környékbeliek és az idelátogatók elképzeléseinek megismerése.

Eredményesen zárult a közterületen hagyott autókkal kapcsolatos közvélemény kutatás

2020-09-10 11:57:42
Három hete írtunk a szabálytalanul közterületen "felejtett" gépkocsikról, illetve indítottuk a témával kapcsolatos online megkérdezést. A kérdőívet hétfőn zártuk, a magas válaszadási arány azt mutatja, a probléma foglalkoztatja az itt élőket.