Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

pedagógiai program

„Ugyanolyan értékes vagy, mint a társaid!” – Interjú Karsa Zsuzsannával, az Óbudai Almáskert Óvoda új vezetőjével

2021-06-23 13:26:57
Karsa Zsuzsanna vezeti augusztus elsejétől az Óbudai Almáskert Óvodát. Harminc esztendeje dolgozik kerületünkben óvodapedagógusként, időközben többek között gyógytestnevelői szakvizsgát tett, és leendő óvodapedagógusoknak mentorként adja át tudását. Új óvodavezetőnkkel a terveiről is beszélgettünk.

Búcsúzunk Gángoly-Nagy Anita óvoda-intézményvezetőnktől – „A gyerekek mindenekfelett…”

2021-04-16 09:11:56
Szomorú kötelességünknek kell eleget tennünk, amikor hírül adjuk: szeretett munkatársunk, Gángoly-Nagy Anita, az Óbudai Almáskert Óvoda intézményvezetője elhunyt. Nehezen találunk szavakat. Közösségünk nagyra becsült tagját vesztettük el.

Mászókát, bábokat, színházbérletet kapnak az óbudai Mesevilág ovisok

2020-07-06 08:00:02
Udvari mászóka-komplexummal és fejlesztő bábjátékokkal lesz gazdagabb az Óbudai Mesevilág Óvoda az önkormányzat támogatásával. A projekt része annak a polgármesteri döntésnek, mely 21 kerületi óvodát segít pedagógiai programjának és infrastruktúrájának fejlesztéséhez pénzbeli támogatással.

Új ablakok, ajtók és fejlesztő játékok érkeznek az óbudai Gyermeksziget Montessori Óvodába

2020-06-23 11:44:11
Fejlesztő eszközökkel, új ablakokkal, ajtókkal és gyermekzuhanyzóval lesz gazdagabb az óbudai Gyermeksziget Montessori Óvoda az önkormányzat támogatásával. A program része annak a polgármesteri döntésnek, mely 21 kerületi óvodát segít pedagógiai programjának és infrastruktúrájának fejlesztésében pénzbeli támogatással.