Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

pedagógusnap

Megható meglepetésműsorral köszöntötték a pedagógusokat az óbudai Fő téren

2021-06-08 10:32:33
Művészek, szülők és tanítványok közösen énekeltek a rögtönzött meglepetéskoncerten a jelen lévő pedagógusoknak, hogy kifejezzék valamennyiünk háláját.

Átadták a fővárosi Bárczy István-díjakat pedagógusnap alkalmából – Kerületi óvodánk vezetője is elismerésben részesült

2021-06-07 16:42:56
Átadták a Bárczy István-díjakat a budapesti városházán. Barabásné Murgács Kinga, az Óbudai Gyermekvilág Óvoda vezetője szintén az idei díjazottak között vehette át az elismerést pedagógusnap alkalmából. Szívből gratulálunk!

Kerületünk pedagógusait köszöntöttük – Átadtuk az elismeréseket díjazottjainknak

2021-06-04 17:42:52
Pedagógusnapi ünnepség keretében köszöntöttük Óbuda-Békásmegyer nevelési és oktatási intézményeinek munkatársait. A rendezvényen átadtuk a pedagógusnapi elismeréseket a mögöttünk álló tanév díjazottjainak.

Átadtuk a pedagógusnapi díjakat

2020-09-08 16:00:43
Tanévnyitó ünnepség keretében köszöntöttük Óbuda-Békásmegyer nevelési és oktatási intézményeinek munkatársait. A rendezvényen dr. Kiss László polgármester adta át a pedagógusnapi elismeréseket a mögöttünk álló tanév díjazottjainak.

Június 7. - Pedagógusnap - Hit, hűség, hivatás. Köszönjük nekik, köszöntjük őket!

2020-06-07 06:00:50
„A jó nevelő örök tanuló, s azonnal fölismeri, ha nálánál különb tanítványra talál.” Pilinszky Jánosnál több szívvel és ésszel aligha tudnánk egyetlen mondattal megragadni a pedagógusi hivatás lényegét. Saját, egykori és gyermekeink jelenlegi tanárait köszöntjük, és köszönjük nekik mindazt, amit tőlük kaptunk. Biztosan mindannyian mást, de az is biztos, mindannyian kaptunk tőlük valamit.

"A pedagógusi munka olyan, mint a csendes eső"

2019-05-28 16:22:31
A közelgő pedagógusnap alkalmából köszöntötte a szakembereket Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere az Óbudai Társaskör dísztermében. Magyarországon június első vasárnapján köszöntik a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozókat, az ünnepségen átadták a díszdiplomákat, a Tiszavölgyi István Díjat, a „Pedagógiai Érdemekért” kitüntetést, valamint az "Elismerő Okleveleket".

Meg kell tartani a kerületi oktatás színvonalát

2017-06-06 11:31:38
Június első vasárnapját megelőző pénteken Bús Balázs polgármester ünnepség keretében kitüntetésekkel köszöntötte a diákok jövőéért tevékenykedő szakembereket a Pedagógusnap alkalmából.