Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Péntek Orsolya

Még egy hétig nyomozhatunk együtt – Irodalmi krimivel várja az Esernyős és az Óbudai Anziksz a harmadik kerületben járókat

2021-03-01 16:09:05
Ahogyan arról korábban hírt adtunk, egy detektívnovella szálainak felderítésére hív az Esernyős kulturális-közösségi tér és az Óbudai Anziksz folyóirat. Ezúttal a harmadik kerületi köztereken kínálnak olvasnivalót, és mától egy héttel meg is toldották az akciót.

Virtuális és valódi irodalmi sétára invitálunk – Az Óbudai Anziksz legutóbbi számát online és nyomtatásban is olvashatjuk

2021-02-04 14:41:04
„Te sem jártál a Margit hídon túl…” tartja a téglagyári mondás. Kulturális magazinunk, az Óbudai Anziksz őszi–téli lapszámában idézi fel a Cegaj világát, azaz az egykori harmadik kerületi munkástelep életét. Ez csupán egy cikk azok közül, amelyekért érdemes fellapozni.

Irodalmi krimivel várja az Esernyős és az Óbudai Anziksz az olvasás és a séta szerelmeseit

2021-01-29 13:11:23
Egy detektívnovella szálainak felderítésére invitál az Esernyős Kávézó és az Óbudai Anziksz kulturális folyóirat. Ám ezúttal nem a virtuális térben, hanem a harmadik kerületi köztereken kínálnak olvasnivalót. A tíz helyszínt végigsétálva bontakozik ki a történet.