Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

társadalmi felelősségvállalás

Elstartolt a Bridge to Benefits Mesterkurzus – Nagyvállalatok és civilek együtt, felelősen

2022-04-07 11:26:46
Idén is elindult Bridge to Benefits workshopsorozat mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A vezető hazai nagyvállalatok és civil szervezetek összefogásával létrejött program célja, hogy gyakorlati képzéssel fejlessze a kkv szektorban a környezeti vagy társadalmi szempontból is hasznos, fenntartható üzleti tevékenységet.

Köszönjük a kerületi civil szervezetek munkáját és felelősségvállalását – Február 1. a civilek napja Magyarországon

2022-02-01 08:41:23
1997 óta február 1. a civilek napja Magyarországon. A civil szervezetek tagjainak áldozatos, hiánypótló munkája, felelősségvállalása rendkívül fontos építőköve társadalmunknak. Ezen a napon őket ünnepeljük. Büszkék vagyunk arra, hogy Óbuda-Békásmegyeren számos civil szervezet járul hozzá, hogy élhetőbb, otthonosabb, jövőállóbb kerületet építsünk.

„Akármikor jössz itthon van az Isten” – Evangélikus lelkésznőt szenteltek fel Óbudán

2021-08-28 19:13:03
Szombaton az Óbudai Evangélikus Egyházközség templomában Pápicsné Jakab Johanna Júliát lelkésszé szentelte dr. Fabiny Tamás elnök-püspök. Az ünnepi istentiszteleten részt vett dr. Kiss László polgármester is, és köszöntötte a fiatal lelkésznőt.

Megújult a Szent Margit Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztálya

2018-10-15 13:25:34
Közel 5 ezer négyzetméternyi falfelületet festettek újra a régi, eredeti kórházépületben, valamint az intézmény egy video laringoszkóppal is gazdagodott. A festékadomány és a műszer közel egymillió forint értékű. A felajánlás a „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” kampány keretében történt egy magyar tulajdonú festékgyár által.