Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Zöld óvoda

Elnyerte az Örökös Zöld Óvoda címet az Óbudai Vackor Óvoda Mókus Tagóvodája

2022-01-10 14:23:06
Örökös Zöld Óvoda lett a Mókus óvoda az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Zöld Óvoda pályázaton decemberben. Szívből gratulálunk!

Olykor egy mókus is benéz a gyerekekhez – A Vackor és a Százszorszép óvoda vendégei voltunk

2021-10-08 08:08:57
Önkormányzatunk óvodáiban munkatársaink kiemelkedő szakmai munkát végeznek. Dr. Kiss László polgármester végiglátogatja az őszi hetekben az óvodákat, hogy az intézmények helyzetéről és a fejlesztési lehetőségekről beszélgessen az ott dolgozókkal. Ezúttal Vackor és a Százszorszép óvoda vendégei voltunk.

Mozgásfejlesztés a szabadban - Megújul az Óbudai Hétpettyes Óvoda udvara

2020-07-27 05:55:59
Az Óbudai Hétpettyes Óvoda udvara hamarosan megújul, és mozgásfejlesztő játékokkal gazdagodik az önkormányzat támogatásával. A projekt része annak a polgármesteri döntésnek, mely pénzbeli támogatással 21 kerületi óvodát segít pedagógiai programját megvalósítani és infrastruktúráját fejleszteni.

Zöld óvodák Óbuda-Békásmegyeren

2020-02-03 08:38:42
A környezettudatos nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Az óvodákban a pedagógusok nagy hangsúlyt fektetnek azokra a tevékenységekre, melyekkel elültethetik az ovisokban a természet iránti szeretetet, a természeti környezet megóvásának fontosságát, a környezettudatos gondolkodást.