Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Ki tud többet Ady Endréről? – Műveltségi vetélkedő idősek számára

2019. november 18., 08:14

Ady Endre élete és munkássága volt a témája az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény novemberi Műveltségi vetélkedőjének a költőóriás halálának 100. évfordulója alkalmából.

Országos hálózattá bővítenék az Óbuda Fotóklub Egyesület autista fotóscsoportját

2019. november 15., 11:24

Különleges sajtótájékoztatót tartottak csütörtök délután az Esernyősben. Az idén 50 éves Óbuda Fotóklub Egyesület elindította autista fotóscsoportját. A sajtótájékoztatón dr. Kiss László polgármester mellett részt vett több önkormányzati képviselő is, akik fontosnak tartják az egyesület kezdeményezését.

dr. Kiss László polgármesterrel találkozott az Óbudai Egyetem vezetése

2019. november 14., 13:36

Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora és Ormándi Gabriella, az intézmény kancellárja látogatást tett dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer újonnan megválasztott polgármesterénél november első hetében. A megbeszélés célja a személyes bemutatkozás és az együttműködés lehetőségeinek feltérképezése volt.

“Rendkívüli fontossággal bír a párbeszéd – ülésezett a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

2019. november 14., 10:48

A KEF alapfeladata, hogy összehangolja a szenvedélybetegség megelőzésében és a drogfogyasztás visszaszorításban szerepet játszó közösségek, szervezetek, intézmények munkáját.

“Nem munka, hanem hivatás, szeretetszolgálat” – a Szociális Munka Napja Óbudán

2019. november 12., 11:36

November 12. a Szociális Munka Napja. Ebből az alkalomból Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata ünnepséget szervezett a szociális munkát végzők tiszteletére az Óbudai Kulturális Központban. Az eseményen átadták a Fischer Ágoston Díjat, amelyet idén a Gézengúz Alapítvány kapott. Ezen felül öt polgármesteri és négy intézményvezetői dicséretet osztottak ki.