Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Elkezdődött a Szentendrei út felújítása – a BKK közleménye

2019. augusztus 22., 16:27

A III. kerületi Szentendrei út Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti szakaszán augusztus 21-én elkezdődtek a felújítási munkák. A korábban tervezett, július 22-i munkakezdés elhalasztása óta a feladatokat átszervezték, és a helyzet teljes körű tisztázásáig az út menti zöldfelületeket a munkafolyamatok nem érintik, a kivitelezés jelenleg a közúti útfelületre és a kiváltásra váró vízvezetékekre szorítkozik.

Tanulni is meg kell tanulni – ingyenes tréning 3-7. osztályosoknak

2019. augusztus 22., 11:00

Szakképzett tanulástechnikai trénerek tartanak tanfolyamot kerületi gyereknek az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ szervezésében.

Bölcsődekóstolgató: különleges nulladik nap

2019. augusztus 21., 10:32

Közeledik a szeptember, újra nyílnak a bölcsődék, Óbuda-Békásmegyeren is elkezdődnek a ‘bölcsődekóstolgatók’. Az újonnan bölcsődébe beíratott kisgyermekeknek ez lesz az első találkozása a bölcsődei környezettel, csoportszobával, azzal a kisgyermeknevelővel aki majd őt beszoktatja.

„Hamarosan megújulhat a Pethe Ferenc tér és környéke”

2019. augusztus 18., 08:30

A 7. számú választókerület, közelebbről Kaszásdűlő önkormányzati képviselője Dóra Csaba (Fidesz-KDNP). A civil- és nemzetiségi bizottság elnök-helyettese, a kulturális és turisztikai bizottság, valamint a pénzügyi, tulajdonosi és vagyonnyilatkozat kezelő bizottság tagja. Az Óbuda Újság interjúja.

“A lakosok bevonásával tervezzük a jövőt”

2019. augusztus 17., 08:30

A 13. számú választókerület önkormányzati képviselője Kemény Krisztina (Fidesz-KDNP). Körzete a Csobánka tértől az Ezüsthegyi útig, illetve a Zemplén Győző utcától a Zsirai Miklós utcáig tart, emellett Békásmegyer-Ófalu egy része is beletartozik.