Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Mondja el Ön is a véleményét az Aquincumi hídról!

2021. május 18., 15:44

Évtizedek óta szerepel Budapest fejlesztési és szabályozási terveiben egy új északi híd építése Aquincumnál, a Pók utca és a Váci út között. A mai napon elindult az Aquincumi híd megépítéséről szóló kérdőív, mely arra keresi a választ, hogy szükséges-e egy új dunai átkelő Újpest és Óbuda-Békásmegyer között, és ha igen, akkor milyen kialakítással.

Egymilliárd forint sorsáról döntenek a budapestiek

2021. május 18., 12:07

Elindult a szavazás Budapest első, fővárosi szintű részvételi költségvetésének ötleteire. A budapestiek számára most következik a részvételi költségvetés legizgalmasabb szakasza, a nyilvános szavazás, ahol eldől, mely ötletek lesznek azok, amelyeket a Fővárosi Önkormányzat megvalósít.

51 új villamos érkezhet Budapestre

2021. május 18., 09:52

A Budapesti Közlekedési Központ megállapodott a CAF-villamosok gyártójával a Budapest számára rendelkezésre álló szerződések meghosszabbításáról, így további 51 alacsonypadlós, légkondicionált villamos állhat forgalomba hamarosan Budapesten.

Átadtuk az Óbuda-Békásmegyer Közbiztonságáért díjakat, tekintsék meg videós összefoglalónkat

2021. május 17., 17:23

Óbuda Napján átadtuk az Óbuda-Békásmegyer Közbiztonságáért díjakat azoknak, akik kiemelkedően és példamutató módon szolgálják a harmadik kerület közbiztonságát.

Holnaptól ismét látogatható az Óbudai Múzeum és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény

2021. május 17., 15:12

Hosszú hónapok zárvatartása után 2021. május 18-tól, keddtől ismét látogatható az Óbudai Múzeum és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény. Állandó kiállításaikon szeretettel várják az érdeklődőket.