Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Egészségügyi Bizottsági ülés a Budapest Hospice Házban

2020. július 10., 13:56

Óbuda-Békásmegyer önkormányzatának Egészségügyi Bizottsága kihelyezett ülést tartott a mai napon a Magyar Hospice Alapítvány Budapest Hospice Házában, a Kenyeres utcában. Az Egészségügyi Bizottság elnöke, Rózsa László Péter és Hazai Iván András alpolgármester kifejezte elismerését a Budapest Hospice Házban dolgozó valamennyi munkatársnak.

Párakapuknál hűsölhetünk a kerület több pontján

2020. július 10., 13:08

Mobil párakapukat helyeztek ki a kerület több pontjára is Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének városüzemeltetési munkatársai.

Ismét szúnyoggyérítés lesz a kerületben

2020. július 10., 12:40

Magyarország Kormányának megbízásából a következő földi szúnyoggyérítésre kerületünkben július 13-án, hétfőn az esti, napnyugta utáni órákban kerül sor az időjárás függvényében.

Vízminőség mérés a szabadstrandért

2020. július 9., 14:42

Idén második alkalommal mérték a víz minőségét a Római-parton. A mérések eredménye alapot jelenthet egy, a Római-parton kialakítandó szabadstrand pályázati kiírásához. Az eddigi eredmények biztatóak, a Duna vize jó minőségű természetes fürdővíz a Rómain.

Civilek a Római-part tisztaságáért – mától lehet pályázni!

2020. július 8., 16:09

Az elmúlt években a Római-part állapota, a terület rendezettsége és tisztasága a civil szervezetek érdeklődésének is a középpontjába került. Számos szervezet számára vált fontossá a Római-part sorsa, ezért az önkormányzat lehetőséget biztosít a Római-partért tenni akaró civilek számára, hogy tevékeny részt vállaljanak a terület gondozásában.