Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Hiánypótló kiállítás az Óbudai Múzeumban: Törékeny Vágyak – porcelánok a királyi asztaltól a panel-vitrinig

2018. december 12., 13:45

A tárlat célja, hogy visszaemelje a Hüttl, a későbbi Aquincum Porcelángyárat a nagy porcelángyárak mellé és termékeit megismertesse a nagyközönséggel.

Idén is volt karácsonyi étel- és csomagosztás a Flórián téren

2018. december 12., 08:38

Az Ételt az Életért Alapítvány december 8-i, óbudai ünnepi ételosztásán tartós élelmiszert, 800 adag meleg ebédet, az Összefogás Óbudáért Egyesület önkéntesei pedig négy mázsa, összesen 800 csomag szaloncukrot osztottak ki az előzetesen regisztrált rászorulóknak.

Keresztben jégeső

2018. december 11., 14:36

Cseh Tamás 75 éve született. A jubileum alkalmából alkotótársai, Bereményi Géza és Másik János különleges műsorral állnak színpadra az Esernyősben december 12-én. – INTERJÚ

Családi Zöld Kuckó – öko klub az Ezüsthegyi Könyvtárban

2018. december 11., 09:00

A nyáron nyitott Ezüsthegyi Könyvtár öko szemlélet iránti elkötelezettségét szem előtt tartva tervezi a programjait. A helyi olvasók igényeinek felmérése alapján szervez környezettudatos családi klubbot, gyógynövényes szakmai előadásokat, kerti foglalkozást, fűszernövény ültetést és herba-teázót.

Advent Óbudán 2018. – A második hétvége

2018. december 10., 12:34

Advent második hétvégéjének mindhárom napján megtelt a Fő tér és a Szentlélek tér. A második gyertyát Tarlós István Budapest főpolgármestere gyújtotta meg vasárnap. Az Advent Óbudán programjaival egészen december 23-ig várjuk Önöket a Fő téren és a Szentlélek téren, valamint a számos kerületi kísérő programon!