Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Jó hír a békásmegyerieknek: megújult piac, tágas közösségi tér

2020. október 30., 14:05

Befejeződtek a Békásmegyeri piac 2017 óta zajló építési és megújítási munkálatai, a második ütemben elkészült üzletsort és közösségi teret dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere ünnepélyes keretek között adta át.

Mindeni Podcastja – Népessy Noémivel, az Óbuda története című könyv főszerkesztőjével beszélgettünk

2020. október 30., 10:56

Nagy büszkeségünk, hogy Népessy Noémi főszerkesztésében, dr. Láng Orsolya és Viszket Zoltán szerkesztők, valamint munkatársaik kitartó, fáradhatatlan munkájának eredményeként megjelent az Óbuda története című, hiánypótló kiadvány. A könyv az Óbudai Múzeum és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat kiadásában jelent meg.

Döntött a testület: luxusadó, karácsonyi adományok, új vezetők

2020. október 30., 08:07

Óbuda-Békásmegyer Képviselő-testületének október 29-i ülésén határoztak egyebek mellett az idei karácsonyi adományokról, karácsonyfa-támogatásról, a jövő évi költségvetés előkészítéséről, de arról is, hogy luxusadó kivetésével garantálják, hogy a Római-part továbbra is a családoké, a pihenni és sportolni vágyó polgároké legyen elsősorban.

Faültetés Óbudán – A közösségi programok legzöldebbike

2020. október 29., 17:29

A faültetés az egyik legegyszerűbb, leghatékonyabb módja annak, hogy igazán élvezetes (közösségi) tevékenység során járuljunk hozzá a klímavédelemhez és környezetünk szebbé tételéhez. Kerületünkben ebben az évben is közösségi faültetésre hívunk!

Újra online fogadóórát tart dr. Kiss László polgármester

2020. október 29., 15:54

2020. november 5-én ismét online fogadóórát tart dr. Kiss László