Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Hírek

Megjelent a Szociális iránytű – Elérhetőségek, támogatási formák, juttatások, hogy mindenkihez elérjen a segítség

2021. szeptember 24., 14:12

Hasznos és ingyenes tájékoztató kiadvány jelent meg a harmadik kerületi lakosoknak. A Szociális iránytűben minden fontos információt megtalálnak Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat szociális szolgáltatásairól, az elérhető támogatási formákról, valamint a kerületben működő civil szervezetekről, alapítványokról.

Az Óbudai Nyár 2021 legkedvesebb, legemlékezetesebb pillanatai – Videós összefoglaló

2021. szeptember 23., 18:17

Bő két hónapon keresztül felpezsdült a kerület a Fő tértől Békásmegyerig, a Római-parttól Csillaghegyig. Az Óbudai Nyár 2021 programjai hosszú kényszerszünet után újra élettel töltötték meg Óbuda-Békásmegyer köztereit. Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottak!

Az Alzheimer Café Óbuda találkozóján jártunk – Támogató háttér az érintett családoknak

2021. szeptember 23., 14:24

Az Alzheimer Café Óbuda azért indult el, hogy az érintett családoknak, hozzátartozóknak támogató hátteret biztosítsunk. A szerdai rendezvényen dr. Blazsek Péter pszichiáter főorvos meghívott előadóként beszélgetett a megjelent érdeklődőkkel.

Jelzőlámpa kerül a Pünkösdfürdő utca, Királyok útja kereszteződéshez

2021. szeptember 23., 12:58

Forgalomirányító jelzőlámpa telepítése kezdődik október 4-én a Pünkösdfürdő utca Római-part felőli végén. Az új jelzőlámpa elsősorban a gyalogosok biztonságosabb áthaladása érdekében létesül, ugyanis a meglévő két gyalogátkelőhely is jelzőlámpás szabályozású lesz.

Kutatók Éjszakája az Óbudai Egyetemen

2021. szeptember 23., 08:57

Robotokkal, izgalmas kísérletekkel, játékos-tudományos programokkal, szórakoztató laborbejárásokkal várja az érdeklődőket az Óbudai Egyetem szeptember 24-én. A tavalyi, online programokkal ellentétben idén – az érvényben lévő járványügyi szabályozások betartása mellett – ismét személyesen lehet bepillantani a különböző tudományterületek titkaiba a Kutatók Éjszakáján.