Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

100. születésnapja alkalmából köszöntöttük Kántor Lajosné Erzsébetet

2022. április 8., 12:13

Kántor Lajosnét századik születésnapja alkalmából köszöntötte dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere. Gratulálunk, és további jó egészséget kívánunk Erzsébetnek!

Kántor Lajosné Csomor Erzsébet 2022. március 16-án töltötte be a 100. életévét. Ebből az alkalomból Mátyás-hegyi otthonában meglátogatta és egész kerületünk nevében felköszöntötte dr. Kiss László polgármester.

Erzsébet szívesen mesélt hosszú életéről. Felidézte ifjúkorát, amikor summáslányként, nehéz mezei munkával kereste a kenyerét, majd a családalapítás örömeit és a későbbi éveket is.

Amikor átadtuk neki az emléklapot a születésnapi csokorral, Erzsébet felsóhajtott: „Nagyon szeretem a virágokat! A falunkban csodájára is jártak virágoskertemnek. Tíz éve élek Óbudán, és igen megkedveltem ez idő alatt a kerületet.”

Erzsébet tíz éve a lányához költözött a harmadik kerületbe, és, mint mondja, családja szerető gondoskodása kiapadhatatlan örömforrás számára. Hamarosan már nemcsak dédnagymama lesz: nemsokára meg fog születni az első ükunokája is.

Szívből gratulálunk Erzsébetnek! Egészségben és boldogságban eltöltött éveket kívánunk neki.

 

Kántor Lajosné Csomor Erzsébet büszkén mutatta meg a családi fényképtablót