Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

1000 üveg Béres Csepp Extrát kapott Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

2020. május 12., 13:20

A kerületben működő Béres Gyógyszergyár Zrt. alapítványán, a Béres Alapítványon keresztül 1000 üveg 30 ml-es Béres Csepp Extra készítményt adományozott Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának.

„Édesapám nyomdokán haladva, több évtizedes tapasztalattal magunk mögött felelősen mondhatom, hogy a betegséggel szemben a legeredményesebb és leghatékonyabb módszer a védekezés, melynek kiemelkedően fontos eszköze a szervezet ellenálló képességének erősítése, immunrendszerünk ‘karbantartása’. Ehhez nyújt hathatós támogatást jelen adományunk.” – mondta el a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Béres József.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a Béres Csepp Extra készítményeket a következő szavakkal köszönte meg: ”Nagyra értékeljük a kerületünkben működő, egyik legnagyobb múltú magyar gyógyszercég, a Béres Gyógyszergyár Zrt. több mint 1 millió forint értékű felajánlását! A Béres Csepp Extra készítményeket az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézményen keresztül a kerületben élő nyugdíjas polgárok, valamint az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ segítségével a rászoruló családok kapják meg.”