Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

19. alkalommal versengtek a kerületi idősklubok

2019. május 21., 09:47

Hatalmas sikerrel zárult az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény idén 19. alkalommal megrendezett Sport Kupája a Kaszások Sportcsarnokában.

Az esemény díszvendége Gyepes Lajos, a Római Sport Egyesület elnöke és fia, Gyepes Ádám a Római Sport Egyesület vezetőedzője, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja voltak, akik Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármesterével és Müller Istvánné intézményvezető asszonnyal köszöntötték a versenyzőket. A Sportnapra Kelemen Viktória alpolgármester asszony is ellátogatott.

A rendezvény népszerűsége évről évre nő, idén a kerületi idősek klubjainak tagjai közül több mint 200-an jelentkeztek, végül pedig 24 junior és 8 senior csapat szállt ringbe a Kupán.

Az ügyességi versenyek után ebéddel kedveskedett az ÓSZSZI a versenyzőknek és a szurkolóknak.

Az ünneplés egy fergeteges hangulatú zumbával ért véget, ahol a Sportnap izgalmait vezethették le az óbudai, békásmegyeri nyugdíjas emberek.

Az érmeknek és a kupáknak – amelyeket Gallóné Nagy Judit, a Szociális Szolgáltató Főosztály vezetője és Török Ferenc, az Óbudai Kaszások ügyvezető igazgatója adott át – a következő csapatok örülhettek:

Senior versenyzők:
I. helyezett: Hatvany Idősek Klub csapata
II. helyezett: Harang Idősek Klub csapata
III. helyezett: Kiskorona Idősek Klub csapata

Junior versenyzők:
I. helyezett: Kiskorona Idősek Klub 1-es csapata
II. helyezett: Harrer Idősek Klub 2-es csapata
III. helyezett: Szérűskert Idősek Klub 2-es csapata

A díjazott csapatok mellett a Kiskorona Idősek Klubjának tagja, Varga Lajos, és a Harang Idősek Klubjának tagja, Fülöp Istvánné is átvehetett egy emlékplakettet. Ők voltak a Sportnap legidősebb férfi és női versenyzői.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy eljött és minden nyertes csapatnak szívből gratulálunk. Jövőre találkozunk!