Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

2017-ban is Takarítsuk ki Óbudát!

2017. szeptember 6., 09:34

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 2017. október 16. és 29. között őszi takarítási kampányt szervez, a programhoz lakóközösségek, civil szervezetek, cégek és magánszemélyek is csatlakozhatnak.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kiemelten fontos feladatának tartja környezetünk, a kerület közterületeinek tisztán tartását. Ez a törekvés azonban csak a lakosság együttműködésével és támogatásával valósulhat meg.

A takarítási kampányhoz bárki csatlakozhat, aki szemétszedéssel, a zöldhulladék összegyűjtésével aktívan részt kíván venni közvetlen lakó környezetének tisztábbá tételében.

A takarítási akcióban bármikor részt lehet venni október 16. és 29. között. Az akcióhoz csatlakozók maguk választhatják ki azt a kerületben lévő közterületet, ahol takarítani szeretnének. Az önkormányzat szemétgyűjtő és zöldhulladék-gyűjtő zsákok biztosításával segíti a takarításban résztvevő közösségeket, a legalább 5 magánszemélyből álló csoportokat.

Kérjük a III. kerületi polgárokat, lakóközösségeket, civil szervezeteket, intézményeket, gazdasági társaságokat, hogy csatlakozzanak a takarítási kampányhoz!

Takarítsuk ki együtt a III. kerületet és őrizzük meg tisztaságát!

Kérjük, részvételi szándékukat a takarítási helyszín és a résztvevők számának megadásával a zoldobuda@obuda.hu e-mail címen jelezzék legkésőbb október 6-ig.