Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

2017.évi Civil működési pályázat

2017. március 16., 07:28

Idén is pályázhatnak a civil szervezetek. Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat pályázatot hirdet „2017. évi Civil működési pályázat” címmel


A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez és létesítő okiratában lefektetett alaptevékenységéhez való hozzájárulás, mind eszköz és infrastruktúra, mind humán-erőforrás tekintetében.

A pályázaton részt vehetnek a III. kerületben 2016. január 1. előtt bejegyzett és ott ténylegesen tevékenységet folytató civil szervezetek, illetve azok a szervezetek, amelyek ugyan nem III. kerületi székhellyel kerültek bejegyzésre, ám tevékenységüket Óbuda-Békásmegyeren, a kerület lakossága érdekében fejtik ki, és amelyeket a bíróság 2016. január 1. előtt jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályuknak, illetve az alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják.

A pályázaton elnyerhető maximális támogatási összeg: 500 000 Ft.

A részletes pályázati kiírás és adatlap letölthető a www.obuda.hu internetes oldalról, vagy beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.), illetve a civil referensnél (1033 Budapest, Fő tér 4.).

A pályázatról további információt nyújt: Csikósné Mányi Júlia civil referens a 437-8645-ös telefonszámon vagy a csikosnemj@obuda.hu e-mail címen.

A beadás határideje: 2017. március 24. (péntek) 12 óra