Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

2017 fejlesztései, eseményei az “Egy év” kiadványban

2018. február 14., 08:01

Megjelent az önkormányzat tájékoztató füzete, melyben a múlt év fontosabb fejlesztéseit, beruházásait, kulturális, környezetvédelmi, egészségügyi, sport és szociális jellegű eseményeit összegzi.

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve Óbuda önkormányzata idén is elkészítette az előző évben elvégzett munkájának összefoglaló kiadványát.

A 24 oldalas lapban az olvasók eligazodását a különböző színekkel és címszavakkal jelölt tematikus fejezetek segítik. Ezekben szócikkek részletezik az ügyeket, eseményeket, fejlesztéseket. A Bús Balázs polgármesterrel készített nagy interjúból megtudhatják a döntések hátterét és a jövőt illető célokat, Varga Mihály miniszter pedig a kormányzati támogatások helyi hasznosulásáról, és az óbudai közösséghez fűződő viszonyáról beszél. A kiadvány utolsó oldalán a városrész jegyzője foglalja össze a hivatal elvégzett és leendő feladatait. A Hadrianus program jelzésértékű felvillantása már az előttünk álló tennivalókról tájékoztat. Az újságban megjelennek a kerület kitüntetettjei és azok is, akiktől 2017-ben kellett örök búcsút venni.

A lap az Óbuda Újság mellékleteként jut el a kerületi olvasókhoz, de megtalálható az Óbudai Kulturális Központ intézményeiben, valamint a Szent Margit Rendelőintézetben és a polgármesteri hivatal ügyfélforgalmú épületrészében is. Elektronikus formában honlapunkon itt érhető el.