Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

A FŐTÁV közleménye: kezdődik a szokásos távfűtés karbantartás a kerületben

2020. augusztus 11., 14:09

A FŐTÁV folytatja a felkészülést a következő fűtési szezonra és folyamatosan végzi a távfűtési rendszer karbantartását. Az Észak-budai fűtőműben 2020. augusztus 12-én 8 órától várhatóan 17 óráig végzik a szokásos éves karbantartási munkálatokat. Ebben az időszakban a melegvíz-szolgáltatás a távfűtéses lakásokban, intézményekben szünetelni fog.

Ahogyan minden más háztartásban, úgy a városi szintű távfűtéses rendszereknél is elengedhetetlenek a fűtési szezont megelőző karbantartási munkálatok. Ezek teszik lehetővé, hogy megfelelően felkészüljünk a fűtési időszakra, ezzel biztosítva a folyamatos, zökkenőmentes szolgáltatást a hideg idő beköszöntével is.

A FŐTÁV Zrt. célja, hogy a karbantartással a legkisebb kellemetlenséget okozva, a lehető legjobb műszaki állapotban indíthassa újra a rendszert ügyfelei részére. Ezért végzik a munkálatokat nyáron, a fűtési szezonon kívüli időszakban.

Az Észak-budai fűtőműben 2020. augusztus 12-én, szerdán 8 órától várhatóan 17 óráig végzik a szokásos éves karbantartási munkálatokat, ami a szolgáltatás időszakos kimaradásával jár az érintett területen, így a 3. kerületben is.  Ebben az időszakban a  melegvíz-szolgáltatás a távfűtéses lakásokban, intézményekben, ipari fogyasztóknál szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük.

Fotó: Pixabay