Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

A következő napokban felgyorsul a koronavírus elleni védőoltások beadása – A Tüdőgondozó is oltópont lesz

2021. március 4., 10:22

Több száz oltópontot alakítanak ki az országban a következő napokban. A III. kerületben a Laktanya utca 4. szám alatti Tüdőgondozó egyes helyiségeiben is oltóhelyek kialakítására kerül sor.

Az oltópontokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ jelöli ki, az oltás menetrendjét is a szervezet koordinálja.

Azokat az oltandó személyeket, akik korábban az oltásra már regisztráltak, SMS-ben értesítik a hét második felében. Az SMS-értesítés arról szól, melyik, a lakóhelyükhöz közel eső oltóponton és pontosan milyen időpontban várják őket.

Több száz oltópontot alakítanak ki ugyanis az országban.

A III. kerületben a a Laktanya utca 4. szám alatti Tüdőgondozó egyes helyiségei is e helyszínek közé fognak tartozni, vagyis itt lesz az egyik oltópont.

Tekintettel arra, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ szervezi az oltási terv szerinti védőoltások beadásának menetét, a Tüdőgondozó munkatársai további információt nem tudnak adni az érdeklődők számára.

Csak azok a személyek kaphatják meg a Covid19 elleni védőoltást, akik korábban regisztráltak.

Az oltást végző egészségügyi dolgozók munkáját jelentősen megkönnyíti, amennyiben az NNK-tól vagy a háziorvostól kapott időpontra a beleegyező nyilatkozatot kitöltve és aláírva magával viszi minden értesítést kapott személy.

Valamennyiünk egészsége érdekében kérjük, amennyiben még nem regisztrált a védőoltásra, keresse fel a www.vakcinainfo.gov.hu weboldalt és regisztráljon!

Vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre!

Oltási információk