Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

A Krottendorf Egyesület is adományokkal érkezett adventi gyűjtésünkre

2021. december 17., 11:29

A Krottendorf Német Hagyományőrző Egyesület szintén csatlakozott önkormányzatunk adventi akciójához, és tagjai adományokkal érkeztek Fő téri vásárunkba. Hálásan köszönjük a felajánlásukat!

A harmadik kerületi Krottendorf Német Hagyományőrző Egyesület képviselői december 16-án hozták el adományaikat közösségük nevében a Fő téri gyűjtőpontunkra, ahol önkormányzatunk három segítő szervezet számára gyűjt felajánlásokat. Többek között tartós élelmiszerekből és édességekből állítottak össze csomagokat.

A hagyományőrző egyesület tagjai örömmel csatlakoztak adománygyűjtő akciónkhoz. Fontosnak tartják, hogy hozzájárulhattak ahhoz, hogy együtt tegyük szebbé kerületi rászoruló családok ünnepét.

Önkormányzatunk ebben az évben a Jó Pásztor Anyaotthonnak gyűjtött pénzbeli felajánlásokat, az Oltalom Karitatív Egyesület és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára pedig tárgyi adományokat.

Köszönjük minden adományozó kerületi lakosnak, szervezetnek és munkatársunknak, hogy idén is csatlakoztak adománygyűjtő akciónkhoz!