Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

A Motiváció Alapítvány ingyenes munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújt Békásmegyeren

2020. november 6., 07:36

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ által fenntartott Családi Közösségi Térben (1039 Budapest, Víziorgona utca 10.) – előzetes bejelentkezés alapján – ingyenes munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújt a Motiváció Alapítvány novemberben három alkalommal.

A „Szociális Városrehabilitáció megvalósítása Békásmegyeren” projekt keretében ingyenes munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújt a Motiváció Alapítvány a következő időpontokban és témákban:

2020. november 12.: Bevezetés a coachingba – Veres Katalin coach

2020. november 19.: Az Incorpora hálózat bemutatása – Hogya Anna, az Incorpora tagja

2020. november 26.: Csoportos álláskeresési tanácsadás – Pálinkás Gábor és Lublóváry Era Bella tanácsadók

A programok 11-12 óra között kerülnek megrendezésre, előzetes jelentkezés és további információ a palinkas.gabor@motivacio.hu e-mail-címen.

A programokat a járványügyi helyzetnek megfelelő előírások betartása mellett rendezik meg. Kérünk mindenkit, hogy az érvényben lévő egészségügyi előírások maximális betartása mellett látogassa a rendezvényt. A helyszínen maszk viselése kötelező, de korlátozott számban a szervezők is biztosítanak védőfelszerelést, valamint a kézfertőtlenítési lehetőség is megoldott. Aki betegnek érzi magát, kérjük, maradjon otthon!