Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Adventi adománygyűjtés Óbudán

2016. október 11., 08:08

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársai az ádventi időszakban adománygyűjtést szerveznek a kerületben élő, hátrányos helyzetű felnőttek, gyermekek és családok számára.

Az adományokból karácsonyi, családi ajándékcsomagokat állítanak össze, amelyben gyermekjátékok, tartós élelmiszerek, gyümölcsök és könyvek kapnak helyet. Az adományokat az intézmény családsegítői december 7. és 23. között fogják kiosztani. Nagyobb mennyiségű adomány elszállításánál, autós szállítást is biztosítanak. Az ádventi akcióban részt vevő adományozók részt vehetnek a saját adományaik kiosztásában, akár a családsegítő telephelyein, akár Békásmegyeren, a Családok és Gyermekek Átmeneti Otthonában.

Az ádventi adománygyűjtő akcióról és a családi ajándékcsomagok átadásáról tájékoztatni fogjuk a kerületben élőket. Az ádventi akció mellett az intézmény Váradi u. 9-11. sz. telephelyén az év eleje óta kialakítottak egy ruhasarkot is, amelyhez szintén várjuk a III. kerületi lakosok felajánlásait.

Az adományozással kapcsolatban további információ Tapasztó Gábor családsegítőtől kérhető  a 06-1/250-1964-es telefonszámon, vagy a cstan.info@kszki.obuda.hu e-mail címen.