Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Adventi vásárunkon akár a karácsonyi menüt is összeállíthatja – Kuriózumok a Fő téri vásárban

2021. november 25., 16:23

Már csak egy nap, és indul az Advent Óbudán 2021, ahol az előző években már megszokott színes kínálattal találkozhat, aki szeretné átélni az igazi vásári hangulatot. Az óbudai Fő téren november 26-án 14.00 órától várjuk Önöket.

A bőséges kínálatot felsorolni is nehéz lenne, ezért aki részletesen szeretne tájékozódni a vásári kínálatról az  www.adventobudan.hu oldalon (a Programok fül alatt) találhat bővebb információt.

A vásári kínálatban néhány igazi kuriózummal is találkozhatnak:

A házias, magyaros konyha kedvelőinek és húsimádóknak is kihagyhatatlan a Grillkirály standja, ahol elvitelre is lehet rendelni, hogy megkönnyítsék a karácsonyi előkészületeket.

A négy adventi hétvégén igazi karácsonyi ételekkel a középpontban tartanak ételfesztivált:

  • november 26. és 28. között süllő- és harcsafesztivált,
  • december 2. és 5. között kolbász- és csülökfesztivált,
  • december 9. és 12. között töltöttkáposzta- és csülköskáposzta-fesztivált,
  • december 16. és 19. között halászlé- és sülthal-fesztivált,

hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább kedves karácsonyi fogást.

 

A Sík és Társa cukrászda több mint 20 éve kápráztatja el vendégeit, most hagyományos karácsonyi süteményeik mellett egy új édességgel is meglepik a vásárra érkezőket: a Sík meleg fagyival.

 

Egy, a magyar piacon még nem nagyon ismert termékkel, a szaunázáshoz, jógázáshoz, strandoláshoz, de akár vállkendőnek is használható Hamam törölközőkkel jelentkezik a Hürrem’s Bazaar. A Hamam törölközők könnyűek, nagyon jó nedvszívó képességűek, és csodaszépek. A forgalmazók anatóliai szövőmesterektől szerzik be a termékeket, amelyek vagy 100% kézimunkával készülnek, vagy olyan, félig automatizált szövőszéken, ahol a mintákat a mesterek vezetik be. Érdemes megismerkedni ezekkel a különleges textilekkel.

 

Tartsanak velünk a december végéig tartó, varázslatos adventi forgatagban! Szeretettel várjuk Önöket!