Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Áprilisban folytatódik Közösségi Torna program!

2018. március 20., 14:15

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával április 9-én kezdődnek az ingyenes szabadtéri edzések.

Közeledik a jó idő, mindenki vágyik a szabadba egy kis mozgásra. Mi elhozzuk Önnek a sportolás lehetőségét ingyen, szakavatott edzőkkel, a hét öt napján már 7 helyszínen.

Ebben a szezonban a helyszíneket bővítettük egy újabbal, heti két alkalommal most már a szabadtéri fitneszparkjainkat is bevonjuk a programba. Mindemellett továbbra is helyet adunk a chi kung meditatív alapokra helyezett mozgáskultúrának, a core training és a fitnesz mozgáselemeknek. A foglalkozások mindegyike 45-50 perces, amely során nagy hangsúlyt kap a bemelegítés, a mozgásforma helyes kivitelezése és a levezetés is.

Helyszínek kiválasztása során fő szempontunk volt a jó megközelíthetőség és a jó elosztás, mind a választott időpontokban, mind a mozgásformákban. A bemutatásra kerülő mozdulatok hozzájárulnak az egészség és belső egyensúly megőrzéséhez és jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. A mozgás nem csak testünket kondicionálja, hanem a lelkünket is, hozzásegít a kellemes és a jó közérzet fenntartásához.

A közösségépítés és az egészséges életmód fontossága kiemelkedő, valamint szolgálja az óbudai lakosok életkörülményeinek javítását, hozzájárul a helyi közösségek fejlődéséhez.

Kövessék híreinket és vegyenek részt, csatlakozzanak bátran ehhez a nagyszerű programhoz akár egy reggel végezhető átmozgató tornán, akár egy dinamikusabb délutáni örömtornán. Szeretettel várunk minden korosztályt, időseket, fiatalokat, középkorúakat, családosokat gyerekekkel. Minden mozgástípus gyakorlatsorai könnyen elsajátíthatóak, csatlakozni bármikor lehetséges!