Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Az aktív évek után is erős a közösség

2019. december 2., 17:50

A Polgármesteri Hivataltól, illetve a jogelőd III. kerületi Tanács szakigazgatási szerveitől nyugdíjba vonult munkatársakat köszöntötte Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Békásmegyeri Közösségi Házban.

A Gyermeksziget Montessori Óvoda óvodásainak előadásával kezdődött a nyugdíjba vonult hivatali munkatársak találkozója. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is, aki elmondta: nagyon fontosnak tartja, hogy a volt kollégák nyugalomba vonulásuk után se szakadjanak el attól az intézménytől, amelyért annyit tettek aktív éveikben, és hogy érezzék, továbbra is a közösség tagjai.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata hosszú évek óta nagy figyelmet fordít arra, hogy a nyugdíjba vonult munkatársaival tartsa a kapcsolatot. Ennek bizonysága az évente megszervezett kirándulás és ez a találkozó is, ahol karácsonyváró hangulatban köszöntik a jubiláló nyugdíjasokat.

Ebben az évben öten vonultak nyugdíjba hivatal munkatársai közül. A találkozó végül kvízzel zárult, a program ugyanis az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert.