Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Az Európai Mobilitási Hét minden hétköznapján ingyenes reggelivel várjuk a kerékpárosokat  

2019. szeptember 11., 15:30

2019. szeptember 16. és 20. között a reggelente kerékpárral érkezőket a Bike & Breakfast egy-egy állomása látja vendégül Óbuda-Békásmegyeren.

A környezetbarát és fenntartható városi közlekedést népszerűsítő rendezvénysorozat idei témája a gyaloglás és a nem motorizált közlekedés.

Az esemény népszerűsége évek óta töretlen, az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi honlapján ebben az évben 285 magyar település regisztrált, amely megelőzte a tavalyi, 267 regisztrált település számát, vagyis egyre többen és többen ismerik, keresik és használják a környezetbarát és fenntartható városi közlekedési lehetőségeket.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata hosszú évek óta ösztönző programokat szervez a mozgás és az autómentes közlekedés népszerűsítésének érdekében. A Mobilitási Héthez csatlakozva ezért minden hétköznap, hétfőtől péntekig, a kerületiek körében már ismert és népszerű saját szervezésű Bike & Breakfast sorozat egy-egy állomásán reggelizhetnek ingyen azok, akik az autó helyett a kerékpárt választják és előzetesen regisztrálnak a www.bikeandbreakfast.hu oldalon.