Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Béres András alpolgármester is csatlakozott adventi adománygyűjtésünkhöz

2021. december 16., 11:14

Béres András harmadik kerületi alpolgármester és Newman Tímea szaktanácsadónk is csatlakozott önkormányzatunk akciójához, és adományokkal érkeztek Fő téri vásárunkba, mivel idén is fontosnak tartották, hogy hozzájáruljanak a nehéz helyzetben lévő harmadik kerületi családok ünnepléséhez. Hálásan köszönjük a felajánlásukat!

Béres András harmadik kerületi alpolgármester és Newman Tímea, a polgármesteri kabinet szaktanácsadója december 15-én hozták el adományaikat a Fő téri gyűjtőpontunkra, ahol önkormányzatunk három segítő szervezet számára gyűjt felajánlásokat. Többek között tartós élelmiszerekből állítottak össze csomagokat.

Ahogyan Newman Tímea és Béres András elmondta, öröm számukra, hogy csatlakozhattak az akcióhoz, és így hozzájárulhattak ahhoz, hogy együtt tegyük szebbé kerületi rászoruló családok ünnepét.

Önkormányzatunk december 17-ig várja a Fő téri adventi vásár területén található adománygyűjtő faházban az adományokat. Ebben az évben a Jó Pásztor Anyaotthonnak gyűjtünk pénzbeli felajánlásokat, az Oltalom Karitatív Egyesület és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára pedig tárgyi adományokat.

Köszönjük, ha idén is csatlakoznak adománygyűjtő akciónkhoz!