Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Bringásreggelik Óbudán: elindult a regisztráció

2017. június 23., 10:50

A június 30-i Bike & Breakfast eseményre már lehet regisztrálni a program weboldalán. A regisztráció gyors és egyszerű, 5 lépésben elvégezhető.

A jó idő beköszöntével rengeteg kerékpáros mozdult meg Óbudán, hogy részt vegyen a népszerű Bike & Breakfast – bringásreggelik Óbudán akcióban. A minden hónap utolsó péntekén reggel 7 órától induló közösségépítő programon egyszerre három vendéglátóhelyen kínálnak minőségi reggelit a biciklivel érkezőknek, ingyen.

Június 30-án a Fő téri Esernyős kávézó mellett a a Cziniel Cukrászda és az Araamu kávézó várja a regisztrált kerékpárosokat reggel 7 és 9 óra között.

Regisztrálni a
www.bikeandbreakfast.hu
weboldalon lehet.

Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által életre hívott rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen a találkozásra és ezzel a kedves gesztussal díjazza azokat, akik a kerékpáros közlekedést választják a munkába, iskolába járáshoz.

A szervezők célja, hogy a nagy érdeklődés mellett továbbra is bárki számára elérhető és élvezhető legyen a minőségi reggelit kínáló Bike & Breakfast program, ezért az ingyenes bringásreggelik kiszolgálását előzetes internetes regisztrációval teszik kényelmesebbé a vendéglátóhelyek.

Regisztrálni a június 30-i Bike & Breakfast programra június 23-tól van lehetőség a szabad helyek függvényében!