Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Burján Ferenc kerületi alpolgármester is adománnyal érkezett az Esernyősbe

2020. december 9., 10:56

Burján Ferenc, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere is fontos küldetésnek tartja hozzájárulni, hogy a szűkölködőknek szebben teljen az ünnep. Így ő is elhozta adományait az Esernyős Kávézóba, ahol a harmadik kerületi rászorulóknak gyűjt önkormányzatunk.

A közbiztonságért, klíma- és környezetvédelemért felelős alpolgármester bőkezű adománya sokaknak fog örömöt szerezni. Burján Ferenc vallja: mindenki olyan mértékben tegyen felajánlást, ahogy a lehetőségei megengedik, nem az ajándék nagysága, értéke a lényeg, hanem hogy szívből érkezzen. Hogy szokásunkká váljon adni és segíteni, ha módunkban áll.

Jóleső érzés látni, ahogyan felhívásunkra egyre gyűlnek a csomagok az Esernyős Kávézóban, a kerület lakóinak példamutató összefogásáról tanúságot téve. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárul az adománygyűjtés sikeréhez.

Önkormányzatunk gondoskodik róla, hogy minden, hozzánk beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak lesznek segítségünkre.

Az adományokat december 18-ig, minden hétköznapon 8 és 18 óra között várjuk a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Hivatalunk pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti az önkormányzat ózongenerátorával, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.