Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Családgondozó, valamint óvodai és iskolai szociális segítő munkatársakat keresünk kerületünkbe

2021. január 28., 16:28

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ pályázatot hirdet családgondozó, illetve óvodai és iskolai szociális segítő munkakörök betöltésére. E szép, segítő hivatásterületekre kiváló konfliktuskezelő és kapcsolatteremtő készséggel bíró kollégákat várunk elhivatott csapatunkba.

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ Családok Átmeneti Otthona családgondozó munkakör betöltésére keres kollégát. Akinek a többi között feladata lesz az otthonokban folyó komplex –egyéni és csoportos -családgondozás, amely kiterjed az otthonban élő, valamint az otthonhoz kapcsolódó kiléptető lakásokban lakó családokra és gyermekekre is. Emellett segít a krízishelyzet feldolgozásában, a család lakhatási problémájának megoldásában, a családi működési zavarok elhárításában, szociális-, gyermekvédelmi-, életvezetési-, mentálhigiénés tanácsot ad.

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai és iskolai szociális segítő munkakör betöltésére keres kollégát. Aki a többi között a gyermek veszélyeztetettségének megelőzése érdekében a szociális segítő munka eszközeivel támogatást nyújt a köznevelési intézménybe járó gyermeknek, a gyermek családjának és a köznevelési intézmény pedagógusainak.