Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Csütörtöktől korlátozások az új békásmegyeri sétányon

2016. szeptember 14., 13:40

A megújított Heltai Jenő teret ugyan már birtokba vette az ott élő lakosság, a hivatalos átadás előtt a kivitelező garanciálisan javítja még a jelentkezett kisebb hibákat.

A békásmegyeri lakosság már majdnem két hónapja gyönyörködhet az új békásmegyeri közösségi tér szökőkútjaiban, ülhet az új padokon és veheti igénybe a felújított parkolókat. A munkálatok azonban még nem értek véget, hiszen zajlanak a garanciális javítások, és a zöldfelület megújítása is előttünk áll még.

dsc_0009_kisebbA javítási munkálatok során, egy rövid szakaszon fel kell törni a katasztrófavédelmi útvonal színes betonját ahhoz, hogy a sérült részeket megfelelően ki tudják javítani. Amennyiben az időjárás engedi a javításra szeptember 15. és 19. között kerül sor. Ezalatt az idő alatt a gyalogossétány részeit csak korlátozottan lehet majd használni.

A Madzsar József utca 3. és 5. épületéhez közel eső szakaszt szeptember 15-én kezdik el lekeríteni és feltörni. Szeptember 16-án kerül sor a betonozásra. A hétvége folyamán a beton megköt, szeptember 19-én a sétányon megszűnnek a lezárások.

A munkálatok esetleges kellemetlenségeiért kérjük és előre is köszönjük valamennyiük türelmét és szíves megértését.