Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Döntsön Ön, kit támogassanak az MVM ZENERGIA koncert bevételével

2019. augusztus 1., 15:06

Szavazzon augusztus végéig arra a szervezetre, amelynek szívesen adná az MVM nagyszabású szabadtéri komolyzenei koncertjéből befolyó összeget. A három választható intézmény közül az egyik az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ.

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZEnergia elnevezésű szabadtéri koncertjét: az eseményen találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene. Az rendezvénynek a Bazilika előtti Szent István tér, rossz idő esetén a Müpa ad otthont 2019. augusztus 31-én, szombaton 20:00 órától. Az este során neves művészek által csendülnek fel többek között a Queen, Liszt Ferenc, Edith Piaf, Margaret Island és Strauss alkotásai. Fellép Miklósa Erika, Vigh Andrea, Harcsa Veronika, Balázs János, Snétberger Ferenc, Gyémánt Bálint, Sárközy Lajos és zenekara, Devich Gergely, és Pálfalvi Tamás. A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

A  jegyeladásból befolyt összeget az idei évben is jótékony célra ajánlják fel, az MVM szavazást írt ki arról, hogy végül melyik szervezet kapja a koncert után a jegyekből befolyt összeget. A szavazás  augusztus 1-től augusztus 31-ig tart, voksolni a www.mvmzenergia.hu oldalon lehet: a SZAVAZÁS menüpont alatt kattintson az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ logója alatti gombra! A szavazás eredményét a MVM ZENERGIA rendezvény elején hirdetik ki.

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ nevében köszönjük szavazataikat!